1

Wątek: NartSport

oferuje
4 baseny w tym 2 dla dzieci, jacuzzi, natryski, wypożyczalnia leżaków i sprzętu plażowego, opieka ratownika, siatkówka plażowa, plac zabaw dla dzieci, quady, mountainboard, rowery

wspaniale na upalne dni

2

Re: NartSport

brzmi super, no i cieszę się ze dla dzieci też mają atrakcje, bo wybieramy się cała rodzinka, wraz z dwuletnia córeczką, mam nadzieję, że jej się spodobają te wszystkie "atrakcje"

3

a mnie interesuje głównie jacuzzi i wypożyczalnia rowerów, lubię sobie popedałować, ale nie mam odpowiedniego bagażnika dachowego żeby zabrać swój sprzęt

4

można sobie wypożyczyć quad i zaszaleć, czy rowerek i popedałować, albo leżak:) a dzieciaki wysłać na plac zabaw i chwilę odetchnąć (ja ostatni tydzień spędziłem jednak w pierwszy sposób)

Ostatnio zmieniony przez Piotrek (2009-05-06 09:37:02)

5

ja już mam chrapkę na jacuzzi i natryski, nie zamierzam sie wysilać na urlopie tylko leniuchować, więc relaks i leniuchowanie na leżaczku w słońcu:)

6

tak sie tylko zastanawiam, czy moze mają zwykła piaskownicę...bo jak nad tym dłuzej pomyslec to moja mała za długo na basenie nie wytrzyma, a na pozostałe atrakcje jeszcze jest za malutka

7

znajdziesz tu na pewno co najmniej kilka piaskownic i wiele zielonych trawników, gdzie dziecko bedzie moglo sie bezpiecznie bawic, mozesz byc o to spokojna