Re: dietetyk
Ja polecam tego trenera ma również usługi online takie jak np. plan dietetyczny online czy plan treningowy online.
Forum dyskusyjne miasta Nałęczów: spa, uzdrowisko, sanatorium, noclegi, restauracje, hotele.
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Forum Nałęczów » Atrakcje Nałęczowa » dietetyk
Strony : Poprzednie 1 2 3 Następne
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Ja polecam tego trenera ma również usługi online takie jak np. plan dietetyczny online czy plan treningowy online.
Ja uważam, że dietetyk mi nie potrzebny. Dobrze wiem co mi szkodzi a co nie i to wystarczy Sam potrafię sobie ułożyć dietę i plan treningowy.
Ja parę razy korzystałem z pomocy dietetyka i uważam, że bardzo mi to pomogło. Sam na pewno bym tego nie osiągnął. Dobrze jest mieć oparcie w specjaliście
Moja siostra jest dietetykiem, także od czasu do czasu coś tam korzystam z jej porad
Również korzystam z pomocy dietetyka. Moim zdaniem warto do niego zajrzeć, jeśli nie radzimy sobie sami z odchudzaniem
Dla mnie lepszym wyborem jest trener personalny, to takie wszystko w jednym
Ja kiedyś korzystałem z dietetyka, ale niestety nic mi to nie dało. Także raczej nie polecam tego.
A może lepiej udać się do chirurga? Po co iść do dietetyka jak można od razu do chirurga? Ze swojej strony polecam http://chirurgbialystok.pl/. Zna się na tym co robi i korzystałem z jego usług. Myśle, że nie jednej osobie pomoże.
A po co komuś jakiś trener czy dietetyk ? Samemu sobie trzeba zadbać o siebie
Hej,
nie polecam żadnej konkretnej diety, radzę po prostu zacząć jeść zdrowo i mądrze, polecić wam mogę spożywanie karczochów. Zobaczcie ile mają cennych wartości http://aptekanowa.pl/dieta/korzysci-zdr
arczochow/ Dzięki nim będziecie mieć sprawny układ trawienny i nie tylko
Jakoś Ci dietetycy nie spacjalnie z Nałęczowa Jeśli ktoś szuka dietetyka z okolica Nałęczowa to polecam w Lublinie Monikę, która albo podjedzie albo można temat załatwić OnLine: Dietetyk Online. Co do diet to na jej blogu tez znajdziecie sporo informacji na ten temat.
Ja nie chodzę do dietetyka. Moim zdaniem to szkoda pieniędzy na to, sam jestem w stanie sobie rozpisać dietę
Ja korzystam z pomocy dietetyka i bardzo sobie chwalę. Jeśli kogoś stać na takie usługi to serdecznie zachęcam do skorzystania z oferty dietetyka
A ja nie polecam dietetyków. Moim zdaniem to tylko strata pieniędzy, każdy sam może sobie rozpisać dietę
Ja kiedyś korzystałem z pomocy dietetyka, ale nic mi to nie dało. Straciłem tylko pieniądze, a waga nie ruszyła w dół. Od tamtego czasu sam sobie dietę układam i jest super
Ja nie chodzę do dietetyka. Moim zdaniem to niepotrzebna strata pieniążków
Nigdy nie korzystałem z pomocy dietetyka, ale podejrzewam, że jeśli była by taka potrzeba to bym skorzystał
Ja jakiś czas chodziłem do dietetyka i myślę, że to była dobra decyzja. Dużo wtedy schudłem i udało mi się polepszyć ogólny stan organizmu.
A ja nie polecam dietetyków. Kiedyś do jednego chodziłem i bardzo źle to wspominam...
Nie przepadam za dietetykami. Kiedyś do jednego chodziłem, ale strasznie rozstroił mi organizm...
Bodychief - tutaj mają catering dietetyczny możecie sami wybrać dzienną liczbę kalorii
Ale taki catering to pewnie mega drogi jest... A ja za dużo nie zarabiam
Mi nie potrzebny dietetyk. Jest tyle diet, przepisów i porad w necie , że można samemu sobie poradzić
Ja kiedyś chodziłem do dietetyka, ale jakoś zbytnio mi nie pomógł
Czy porady dietetyka naprawdę są takie cenne i można schudnąć zdrowo, bezpiecznie i dobrze, jeśli stosujemy się do zaleceń? Bo ja naprawdę nie wiem, gdzie szukać już pomocy. Potrzebny będzie mi dobry dietetyk w Krakowie. Co myślicie o tym miejscu https://dietetykskoczylas.pl/oferta/ Może ktoś jest z Krakowa i miał okazję już korzystać?
Strony : Poprzednie 1 2 3 Następne
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Forum Nałęczów » Atrakcje Nałęczowa » dietetyk
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,022 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: SPA Nałęczów | Sopot Forum | Kołobrzeg Forum | Forum Zakopane