Wątek: kąpiel błotna
czy można skorzystać gdzieś z takiej kąpieli, może której z lokalnych SPA ma to w swojej ofercie? zawsze się zastanawiałam jak to jest pluskać się w błocie, więc będąc w Nałęczowie chciałabym zakosztować takiej kąpieli
Forum dyskusyjne miasta Nałęczów: spa, uzdrowisko, sanatorium, noclegi, restauracje, hotele.
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Forum Nałęczów » SPA » kąpiel błotna
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
czy można skorzystać gdzieś z takiej kąpieli, może której z lokalnych SPA ma to w swojej ofercie? zawsze się zastanawiałam jak to jest pluskać się w błocie, więc będąc w Nałęczowie chciałabym zakosztować takiej kąpieli
powiem ci, że nie korzystam z tych wszystkich zabiegów w SPA, jakoś nigdy mnie nie ciągnęło, ale jak przeczytałem o tej kąpieli błotnej, to nawet mnie zainteresowało, muszę się dowiedzieć, gdzie takie robią
okłady błotne oferuje np w Ośrodek odbudowy biologicznej Feniks w Nałęczowie, co do jakości samego zabiegu jak i całego SPA nie bedę się wypowiadać, bo nie byłam tam
no dobrze, tak sobie czytam i zaczęłam się zastanawiać na co niby dobra jest taka kąpiel? oczyszcza? odżywia? a może rozjaśnia cerę;) ? no i co to za błoto jest stosowane, jakieś specjalne może?
Zainteresował mnie ten zabieg, muszę się więcej o nim dowiedzieć i poszukać ciekawych atrakcji jego wykonywania. Na pewno jest pełno pozytywnych korzyści.
Z tego co się orientuje na pewno są okłady z różnych mazideł... A czy kąpiele? Sprawdź na stronie, ewentualnie zadzwoń - na pewno udzielą informacji ^^
Kąpiel w błocie, zawsze mnie to bawiło człowiek to nie prosie, żeby się w błocie taplać
No ale, jak ktoś lubi to nie oceniam ;P
Wydaje mi się, że coraz więcej salonów spa ma w swojej ofercie kąpiele błotne. Nigdy jeszcze nie miałam okazji z nich korzystać, ale skoro sa aż tak popularne, to z pewnością musza pozytywnie działać na skórę.
I skuteczna jest taka kąpiel?
Zawsze zastanawiałam się na co tak na prawdę wpływa taka kąpiel. Ktoś mnie oświeci? Brzmi to ciekawie, ale czy rzeczywiście jest warte uwagi?
Kąpiel w błocie odżywia skórę, spłyca zmarszczki, zmniejsza zaczerwienienia. A dodatkowo to naprawdę fajne uczucie zanurzyć się w błotku.
Nigdy nie słyszałam o takiej kąpieli, ale wasze komentarze zachęciły mnie i chyba poszukam takiej atrakcji w swojej okolicy.
Mnie jakoś nie zachęca kąpiel błotna.. kojarzy mi się to raczej z brudem i bałabym się wejść do tego błota...
Nie każde spa ma kąpiele błotne ale bardzo polecam. Też na początku nie byłam przekonana, ale już po pierwszej kąpieli błotnej spodobało mi się
nie korzystałam
A możesz powiedzieć gdzie trafię na takie zabiegi? Oczywiście w miarę rozsądnej cenie..
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Forum Nałęczów » SPA » kąpiel błotna
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,043 sekundy, wykonano 10 zapytań ]
Partnerzy forum: SPA Nałęczów | Sopot Forum | Kołobrzeg Forum | Forum Zakopane