Wątek: Lawa
zapraszam bywalców Lawy do podzielenia się swoją opinią o tym miejscu, napiszcie jak często przychodzicie do Lawy, jak się bawicie, co wam sie podoba bardzo a co nie podoba się wam wcale
Forum dyskusyjne miasta Nałęczów: spa, uzdrowisko, sanatorium, noclegi, restauracje, hotele.
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Forum Nałęczów » Dydkoteki, Kluby » Lawa
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
zapraszam bywalców Lawy do podzielenia się swoją opinią o tym miejscu, napiszcie jak często przychodzicie do Lawy, jak się bawicie, co wam sie podoba bardzo a co nie podoba się wam wcale
wszystko mi się podoba!
a tak poważnie, to jedyne takie miejsce w okolicy, gdzie można spotkać się dużą grupą znajomych, potańczyć, napić się, po prostu dobrze się bawić
a ty aNKa zaglądasz tam czasami?
ja czasem bywam w Lawie
puszczaja dobra muzyke, podaja pyszne drinki, swietna zabawa w sobotni wieczor gwarantowana
tak robert, zagladam czasami, ostatnio troche rzadziej niestety
liczne obowiazki, zajecia na uczelni mi nie pozwalaja na zbyt czeste wypady ...
trochę niedobrze ze w takim mieście nie mają porządnej dyskoteki, tylko trzeba jechać do ościennych miejscowości:) ktoś powinien się ocknąć i zobaczyć, że można na tym zrobić niezły interes
z jednej strony, może to i racja, że jedna Lawa to za mało, ale teraz mamy czasy imprez domowych (domówek, jak kto woli) i to pewnie dlatego na razie nie ma więcej typowych dyskotek
a latem można zorganizować nie tylko domówkę, ale np. "ogrodówkę"
tylko z mojego doświadczenia wynika, że wtedy sąsiedzi się skarżą, a przy domówce nie koniecznie:) no ale co zrobi, kiedy latem pogoda sama prowokuje do zabawy na świeżym powietrzu
o tak, ja jestem za ogrodówkami:) i ogniskówkami (nie mylić z grillówkami) chyba stworzyliśmy tutaj nowe kategorie imprez:)
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Forum Nałęczów » Dydkoteki, Kluby » Lawa
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,038 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: SPA Nałęczów | Sopot Forum | Kołobrzeg Forum | Forum Zakopane